Metabolity ducha korábu pouště

Hledá se

16. 6. 2019 20:38
Rubrika: O mně

objekt vhodný k celoročnímu ustájení jednoho hrbatého zvířete, k nastěhování během září, pronájem předběžně na rok.

Nezbytné: zavedená elektřina a možnost sjednání nějakého rozumně stabilního připojení k internetu, akustická izolovanost, suchý prostor k uskladnění knih.

Akustickou izolovaností se myslí, že dlouhodobé hlučení v objektu (při akustickém tlaku srovnatelném, řekněme, s hraním na klavír bez omezování se co do dynamiky a užívání pedálu) bez ohledu na denní nebo noční hodinu nikoho neobtěžuje, protože objekt buďto nesousedí s dalšími obytnými jednotkami, nebo je od nich oddělen velice dobrou akustickou izolací. U samostatně stojícího domu se "akustická izolovanost" předpokládá, u domu v řadové zástavbě nebo bytu v bytovém domě není pravděpodobná a musela by se věrohodně prokázat.

Výhodou: rozumné spojení veřejnou dopravou na Prahu, příp. Kladno. Měsíční nájemné do 10000 Kč. Počet místností a metráž příliš nepřesahující potřeby jednočlenné domácnosti.

Vylučuje se: lokalita mimo pražskou církevní provincii - protože na Moravě je všechno špatně, počínaje provinčním propriem breviáře, a tamní podnebí velbloudům ani dost málo nesvědčí.

 

(Článek je hlavně příspěvkem do rubriky "O mně". Nalezení příštího obydlí od něj neočekávám, ale samozřejmě se mu ani nebráním.)

Zobrazeno 1581×

Komentáře

Adalberto

O víkendu jsem shodou okolností kolem hradčanského kláštera šel a na bráně jsem ono pozvání na rozlučku viděl. Na mé podivování, že mají opraveno dost k obývání, mi má spoluputovnice, karmelitánská terciářka, potvrdila, že mají.
Od téže terciářky z dřívějška pochází informace, že Matku berou s sebou, předpokládám, že to platí.

Zobrazit 48 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio