Metabolity ducha korábu pouště

V kostce

14. 10. 2017 16:15
Rubrika: O mně

Dnešní den je jako celé moje studium (a - pochopitelně - nejen ono) v kostce:

ranní přednášku jsem zaspal (ryze morální selhání); na tu odpolední jsem přišel včas, ale zřejmě odpadla, nebo se konala jindy či jinde, než bylo uvedeno v rozvrhu (důležité informace mě míjejí často). Mezitím jsem si vzpomněl, že dnes je nejzazší lhůta na odevzdání zápisového listu, a na poslední chvíli ho vytiskl a odevzdal (bez komentáře).

K úplnosti obrázku nechybělo ani sepisování žádosti na studijní oddělení, ale nevím, kdy ji nakonec podám, protože příslušný správní poplatek se musí zaplatit předem a to záleží kromě studijního také na úředních hodinách ekonomického oddělení. Při sepisování se navíc ukázalo, že kdyby mi můj první pokus žádost podat nebyli hodili na hlavu ("Touto formou podaná žádost je bezpředmětná. Je potřeba použít ... správný formulář"), nechal bych si, nic zlého netuše, uznat o dva předměty méně, nad čímž bych pak v létě proléval velmi hořké slzy při kontrole plnění studijních povinností před státnicemi a musel bych si studium prodloužit o další rok.

Zobrazeno 1140×

Komentáře

Vianney

Budiž Ti útěchou, že jsem dnes jedno takové ryze morální selhání prožil taky. V době, kdy jsem měl dávno být někde úplně jinde, jsem se teprve hrabal z postele.

suposlav

Kdo spí nehřeší a kdo nehřeší, dostane se do Nebe!

dromedar

Že bych tady ještě nesdílel http://psallitesapienter.blogspot.cz/2007/12/dormitionists.html ? To se mi ani nechce věřit.

suposlav

Dar jazyků mě minul obloukem větším, než jak velký může být, takže neocením...

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio