Metabolity ducha korábu pouště

Dotazník "Signály.cz z pohledu uživatelů" - výsledky

19. 8. 2017 23:02
Rubrika: O světě | Štítky: signaly , dotazník2017

Od 2. 8., kdy se uzavřel dotazník "Signály.cz z pohledu uživatelů", už uplynulo hodně vody, ale vyhodnocení pořád nikde. Nedělám to rád, ale i dnes po celodenní práci na něm mohu dostát pouze minimalistické variantě svého slibu, že "pokud bych to snad nezvládl dodělat ani do sobotního večera, zveřejním alespoň data, aby se do nich mohli zakousnout schopnější vyhodnocovatelé." Stále jsem se totiž nedostal ani na konec přípravných prací, natož k opravdovému syntetisujícímu vyhodnocení, a už vůbec ne k tomu, abych z toho vyhodnocení připravil výstup, na který se dá dívat. Zkrátka: moc jsem se ptal -- a nástroji, které používám ke zpracování sebraných dat, ještě nevládnu tak, aby mi to šlo rychle od ruky.

Takže tady je git repositář s kompletními daty a zdrojovými kódy. Kdo chce rychle bez proklikávání struktury projektu CSV soubor se sebranými odpověďmi, najde ho tady.

Vyhodnocení se budu snažit co nejdřív ho dokončit a zveřejnit. Kdo si naklikne sledování komentářů pod tímto článkem, určitě o něj nepřijde.

Zobrazeno 1759×

Komentáře

dromedar

Vypadá to, že bych zítra mohl dokončit představení jednotlivých otázek (typ otázky, možné odpovědi, graf) a posunout se k práci na té zajímavější části vyhodnocení.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio