Metabolity ducha korábu pouště

Dotazník "Signály.cz z pohledu uživatelů" - vyhodnocení

26. 8. 2017 18:50
Rubrika: O světě | Štítky: signaly , dotazník2017

tl;dr Dotazník nic zajímavého nezjistil, ale kdo si rád prohlíží pestrobarevné grafy, najde jich tady hromadu a ze zveřejněných dat si podle libosti může vyrobit další.


 

Před časem jsem slíbil (tehdy to ještě bylo žertem), že vyhodnocení dotazníku zveřejním, "až už si nikdo nebude pamatovat, že byl nějaký dotazník." Myslím, že ten čas je tady, a já konečně můžu ctěnému čtenářstvu předložit ono (kdysi) očekávané vyhodnocení.

Na první pohled je to dlouhé, na druhý pohled je ta skutečně zajímavá závěrečná část až trapně krátká a nicneříkající.

Upřímně zvědav jsem na to, co kdo řekne na sebrané odpovědi k tomu, zda a jak moc je na Signálech nevlídno (oddíl 1.5), a k tomu, jak jsem tyto odpovědi (ne)interpretoval (oddíl 4). Zejména doufám v reakce těch, kdo jsou přesvědčeni, že na Signálech opravdu nevlídno je.

Vidíte v grafech něco, čeho jsem si nevšiml (nebo jsem to vidět nechtěl)? Vyčetli jste z dat něco, co jsem já nevyčetl (velmi pravděpodobně proto, že jsem to neuměl)? Máte nápad na dotaz, který by se dal sebraným datům položit, ale nechce se Vám sami je nutit k přiznání v Excelu nebo na jiných datových mučidlech? Pište!

signalycz_pruzkum_vyhodnoceni.pdf

Graf: věk uživatelů Signálů podle výsledků dotazníku

Zobrazeno 3792×

Komentáře

Václav Vacek

Chlape díky! Dobrá práce. Některé věci jsem si zase vypsal a vyhodnocení s dovolením stáhl.

Zobrazit 23 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio