Metabolity ducha korábu pouště

Stojíte na straně dobra a pravdy

11. 5. 2017 20:58
Rubrika: O světě | Štítky: proč , proto , politika

"Stojíte na straně dobra a pravdy!" ujistil nás P. Vácha v posledním projevu dnešní demonstrace na Hradčanském náměstí.

Prrr! Jakápak pravda! Nároků na pravdu jsem se vzdal, abych mohl žít v míru se stoupenci všech možných nepravd. Pokud mě někdo staví na stranu pravdy, je to jako nabádání, abych si opatřil cep nebo sudlici. Pod praporec bojovníků za dobro a pravdu se nemíním stavět a pevně doufám, že ho nikdo víc nebude zkoušet rozvinovat. Pokud to není přímo nebezpečné (a to asi není; v kom dalším ještě spí malý husita?), pak je to rozhodně velmi nevkusné.

Demonstrant dromedár nebojuje (čti "rozpačitě nepostává, neposlouchá projevy špatných řečníků, nepíše tento článek") za dobro a pravdu, ale všehovšudy požaduje, aby 1. vrcholní ústavní činitelé dodržovali platnou legislativu s ústavou na prvním místě a aby 2. žezlo moci nezůstávalo v rukou toho, u nějž je důvodné podezření, že jedná proti veřejnému zájmu, ani u toho, kdo svou alespoň hrubou bezúhonnost nedokáže prokázat doložením takových prostých pravdiček, jako je původ jeho obrovského majetku.

Zobrazeno 2716×

Komentáře

spitfire

- To je skoro jedno. Ideálně na někoho ctnostného, samozřejmě.

Mně šlo o to kdo by měl moc když by jste držel rukojmí prezidenta, předsedu vlády+ministři, předsedu sněmovny a senátu spolu s poslanci a senátory.
Na koho by pak přešla moc v zemi, kdo by měl kompetence na vás poslat vojsko?

vobis

No asi ten, kdo by lidem řekl ať si vezmou mačety a jdou s ním obsadit úřady a koho ti lidé poslechli. Vůdce revoluce.

Zobrazit 67 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio