Metabolity ducha korábu pouště

Bumbác

15. 9. 2009 21:50
Rubrika: O mně | Štítky: cyklistika , kolo , zážitky

Určitě znáte takový ten druh radosti, o kterou se prostě nemůžete nepodělit, takže o ní musíte hned běžet někomu říct, nebo, když nikdo živý není po ruce, alespoň o ní zazpívat něčemu mrtvému, třeba čekárně na autobus nebo trubce od vysavače. Mě taková radost přiměla přispět do svého chcíplého blogu...

A co že se mi stalo za zvrácenou radostnou událost? Skoro po roce jsem zase jednou spadl z kola. :) Tedy ne že bych byl nějaký masochista a měl radost z bolavého kolene a lokte (to fakt nemám; ještě nevím, jestli to koleno rozchodím a budu moci jít na Lužickou sedmičku :( ). Ale vždycky když cítím, že kolu najednou vládnou nějaké síly, nad kterými už nemám vládu - a když pak vidím, jak se země hrozně rychle blíží, říkám si, jak to dopadne - kolik kostí mi zůstane vcelku. Potom tedy spadnu na zem, většinou hrozně zakleju - a pak zvednu sebe, zvednu kolo, všechny kosti celé - a nemůžu než se radovat a začít zpívat (no, pravda, hlasem ještě trochu roztřeseným - ale naštěstí padám z kola většinou spíš v noci a na místech, kde nikdo nechodí) nějaký chvalozpěv.

Protože se mám rád a (i přes to, že ta radost z nezlámaných kostí je fakt bezva :) ) nerad bych si zkušenost dnešního večera v nejbližší době opakoval, asi zítra vezmu lopadu a půjdu trochu zpacifikovat ten štěrk na silnici pod železničním podjezdem, protože ten byl přesně tím, co mi "dalo křídla".

Zobrazeno 1570×

Komentáře

cejsk

Teda kolego, já tě obdivuju:) Já spadnout z kola, tak jsem asi pořádně na... nazlobený;) Uvidíme, jestli se mi to tady v Belgii nepovede...

dromedar

No, kdybych byl nějak dolámaný já nebo kolo, takže bych musel nějakou dobu po Kladně jezdit autobusem, asi by mě to naštvalo taky. Ale naštěstí se havárie obešla bet takovýchto škod :)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio